ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАННЯ ТА ПІДГОТОВКИ ДО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕБ-САЙТУ "BE READY"

Автор(и)

  • Andriukhina Marharyta
  • Lyzohub Anastasiia
  • Bondar Angelina
  • Bychkova Dariia
  • Selivyorstova Tetyana

DOI:

https://doi.org/10.34185/1991-7848.itmm.2023.01.102

Ключові слова:

комікс-квест, сайт, AngularJS, процес навчання, технічний характер, готовність до надзвичайних ситуацій, план дій, інструкція, безпека.

Анотація

У статті йдеться про зростання популярності використання штучного інтелекту для створення веб-сайтів і додатків. Це також підкреслює важливість знань про поведінку в надзвичайних ситуаціях, особливо в такій країні, як Україна, яка переживає війну. У статті згадується проект «Будь готовий», який був розроблений під час хакатону SHEBUILDS UKRAINE командою Asterisks ITS. Проект являє собою інтерактивний веб-додаток із комікс-квестом, спрямований на надання користувачам необхідної інформації та матеріалів для ефективної підготовки до надзвичайних ситуацій. У статті розповідається про інструменти та технології, використані для розробки проекту, зокрема Angular.js, Typescript і Photoshop. Проект «Будь готовий» включає набір інструментів, які допомагають користувачам скласти план дій у надзвичайних ситуаціях і отримати доступ до корисної інформації про різні види надзвичайних ситуацій. Загалом у статті наголошується на важливості використання сучасних технологій та освітніх засобів для ефективної підготовки до надзвичайних ситуацій.

Посилання

Andriyanov, O. Trends of development of web technologies / O. Andriyanov, L. Zinovchuk // Perspective. directions today. electronics, information and a computer. of systems (MEICS-2019): supplementary theses for the IV All-Ukrainian science and practice conference, November 27-29 2019, Dnipro. – Dnipro, 2018. – P. 21–22.

L.V. Tkachenko. Peculiarities of implementing distance learning in the educational process of a higher education institution / L. V. Tkachenko, O. S. Khmelnytska // Pedagogy of creative personality formation in higher and secondary schools: coll. of science pr. / [edited by: A. V. Sushchenko (chief editor) and others]. - Zaporizhzhia: KPU, 2021. - Issue 75. Vol. 3. - P. 91-96. URI: http://pedagogy-journal.kpu.zp.ua/archive/2021/75/part_3/20.pdf

Online course "Look at your feet! Watch where you're going!"

url: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-033+dec2022/about

TypeScript: Documentation. – Access mode www.URL: https://www.typescriptlang.org/

Top JavaScript Frameworks and Tech Trends for 2021 [Electronic resource] Mode of access to articles: https://medium.com/javascript-scene/top-javascript-frameworks-and-techtrends-for-2021-d8cb0f7bda69

Завантаження

Опубліковано

2024-04-03

Номер

Розділ

Статті