ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМИ AUTOCAD ДЛЯ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОЄКТУВАННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ

Автор(и)

  • Rusakova Tetiana

DOI:

https://doi.org/10.34185/1991-7848.itmm.2023.01.070

Ключові слова:

автоматизована система проектування, природоохоронні технології, сучасні технології, новітні матеріали, внутрішнє та зовнішнє оздоблення, проектна діяльність, дизайн інтер'єру чи екстер'єру.

Анотація

Технології захисту навколишнього середовища стосуються різних питань, включаючи сучасні технології та новітні матеріали в обробці інтер’єрів та екстер’єрів, сучасне обладнання для вентиляції, внутрішнього опалення, сучасні системи освітлення та енергозберігаючі технології, сучасні методи проектної діяльності дизайнера інтер’єру чи екстер’єру. . Система автоматизованого проектування AutoCad - це технологія, яка дозволяє забезпечити передбачуваність, швидкість і якість роботи з проектами при створенні і застосуванні елементів захисту навколишнього середовища та інтер'єру та екстер'єру. Здатність розробляти точні моделі та виконувати візуалізацію в 3D покращує сприйняття того, що проектується або розробляється.

Посилання

What is Computer-Aided Design (CAD) and Why It’s Important.

https://www.procore.com/jobsite/what-is-computer-aided-design-cad-and-why-its-important/ Режим доступу 12.03.2023.

Advantages and Disadvantages of Auto-CAD. https://www.geeksforgeeks.org/advantages-and-disadvantages-of-auto-cad/ Режим доступу 10.03.2023.

Завантаження

Опубліковано

2024-04-03

Номер

Розділ

Статті