ОПРЕДЕЛЕНИЕ СТЕПЕНИ НАКОПЛЕННОЙ ДЕФОРМАЦИИ В ЭЛЕМЕНТАХ ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНОГО КОЛЕСА Ø 927 ММ (Сучасні Проблеми Металургії, 2020)
Дослiджено особливостi течiї металу та визначено ступiнь деформацiйного пророблення металу елементiв залiзничного колеса дiаметром 927 мм з С-подiбним диском в процесi гарячої пластичної деформацi
Keywords: безперервнолита заготовка, суцiльнокатанi колеса, ступiнь деформацiї, щiльнiсть дендритнoї структури