ПІДВИЩЕННЯ ПІСЛЯРЕМОНТНОЇ ДОВГОВІЧНОСТІ НАСОСІВ ПІДЖИВЛЕННЯ АКСІАЛЬНО-ПОРШНЕВИХ ГІДРОМАШИН (Сучасні Проблеми Металургії, 2021)
Проводиться експериментальне підтвердження ефективності впровадження конструктивних заходів по зниженню об’ємних витрат в качаючому вузлі насоса підживлення через його торцевий зазор. Запропоновано конструкцію стенду та методику для обкатки і випробування насосів підживлення.
Keywords: насос підживлення; торцевий зазор; об’ємні витрати; коефіцієнт подачі; післяремонтна довговічність