(untitled) (Сучасні Проблеми Металургії, 2019)
Наведені результати модельних досліджень вібропресової установки переривчастого характеру деформування металу, що оброблюється. Досліджені питання сінхронизації обертання роторів віброзбуджувачів. Дані, що отримані, можуть бути використані при розробці перспективних зразків обладнання, що використовуються при виробництві металургійної продукції з покращеними структурно-чутливими властивостями металу.