(untitled) (Сучасні Проблеми Металургії, 2019)
Розглядається рішення задачі гармонійного аналізу руху складового елементу Колосникове-карткового сита вібраційного гуркоту за допомогою методу скінченних елементів. гуркоту, за допомогою методу скінченних елементів. Для існуючого елемента Колосникове-карткового сита визначено, що при діапазоні варіювання модуля пружності гуми Е = 6,3 ... 25 МПа, власна частота горизонтальних коливань змінюється в межах 17 ... 34 Гц, а вертикальних - 37 ... 72 Гц.