(untitled) (Сучасні Проблеми Металургії, 2020)
Дослiджено особливостi течiї металу та визначено ступiнь деформацiйного пророблення металу елементiв залiзничного колеса дiаметром 927 мм з С-подiбним диском в процесi гарячої пластичної деформацi