(untitled) (Сучасні Проблеми Металургії, 2020)
Встановлено вплив конструктивних параметрів різьбового з’єднання на його ККД. Розрахована залежність ККД різьбового з’єднання від кута тертя в різьбі. Дані рекомендації по використанню марки бронзи при виготовленні гайки гвинтової пари натискного механізму обтскного стану Слябінг 1150.